Evenemang

Några datum som går att boka in! 

 

Måndag 5 augusti

Favorit i repris! Nästgårdskockarna kommer hit och får gården att spraka. De kommer laga mat på våra grönsaker och gäster är välkomna kl 12-15. 

---

Skördefesten 14-15 september

I år är skördefesten två dagar! Dessutom kommer vi erbjuda en hejdundrande middag som serveras i packlokalen. Grönsaker från gården och musik från gårdsmästaren. Kockarna den här gången är Flammans egna, och det är även dom som står för maten under dagarna. Även här går att förboka via mail, info@astradgard.se. Pris och tider kommer framöver.

För mer info om skördefesten sök på www.skordefestjh.se

---

Gårdsmiddag i samband med Skördefesten! 

Lördag 14 september kl 18.30

I samband med årets skördefest toppar vi helgen med en femrätters middag!

Flammans Skafferi kommer (!) med gästkockarna Richard Nystad och Hanse-Thomas Henriksen. Såklart är det mesta på menyn Här-producerat och resten närproducerat. Det blir även levande musik då gårdsägaren Jorun Olsson gärna tar fram instrumentet.

Kostnad 750 kr. Det går att köpa alkoholfritt dryckespaket under middagen.

Begränsat antal platser, boka på info@astradgard.se

---

Avslutande julkonsert 22 december


Som vanligt håller vi konsert för att binda ihop året som varit. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och fyller packlokalen med musik! 


  

 


Håll utkik på vår facebooksida:

Evenemang


Att fylla gården med människor med det goda sammanhanget grönsaker, mat och musik är en stor lycka och det kommer det bara bli mer utav. 

Copyright © All Rights Reserved