Grönsaker utanför gården

Grönsaker från Ås Trädgård utanför gården


Om man inte har tillfälle att komma ut till Ås och hälsa på oss i gårdsbutiken så finns det flera andra sätt att få tag i våra grönsaker:

 


Stortorget lördagar: Jämtens marknad kl 10-15. Då tar vi med oss ett stort lass in till Stortorget. Där står också flera andra med sina varor, honung, marmelad, ostar, tyger, kålbulle m.m. Välkomna!Reko-ring: Beställ det du önskar från de olika producenterna på facebook-sidan Reko-ring Östersund, och hämta på upphämtningsplats en viss tid. Reko-ring är väldigt stort i Finland sen

några år och har kommit till Sverige senaste två åren och blivit väldigt stort, förra sommaren hade vi premiär i Östersund!
Jazzköket, Lilla Saluhallen på Prästgatan, Jazzköket Bistro och Nästgårds gårdsrestaurang, Skoogs krog: Under säsong handlar dessa fantastiska restauranger i Östersund de flesta av grönsakerna på menyn från oss här på Ås Trädgård, så om man vill hoppa över att både handla grönsakerna och laga till dom så kan man gå till något av dessa ställen!ICA Maxi och Kvantum Östersund: Till Icorna skickar vi också grönsaker. Ett mer begränsat sortiment men där kan ni oftast hitta storgrödorna som morötter, potatis, vitkål och under säsong vid vissa tillfällen även broccoli och blomkål.

Copyright © All Rights Reserved