Grönsaker utanför gården

Grönsaker från Ås Trädgård utanför gårdenOm man inte har tillfälle att komma ut till Ås och hälsa på oss i gårdsbutiken så finns det flera andra sätt att få tag i våra grönsaker:

 


Stortorget lördagar: Jämtens marknad kl 10-15. Då tar vi med oss ett stort lass in till Stortorget. Där står också flera andra med sina varor, honung, marmelad, ostar, tyger, kålbulle m.m. Välkomna!Reko-ring: Beställ det du önskar från de olika producenterna på facebook-sidan Reko-ring Östersund, och hämta på upphämtningsplats en viss tid. Reko-ring är väldigt stort i Finland sen

några år och har kommit till Sverige senaste två åren och blivit väldigt stort, i sommar blir det premiär i Östersund!Glada Lådan: I Glada lådan finns ofta grönsaker från oss. Det är en middagslåda av Jämtlandska produkter med recept och beställs via deras hemsida eller facebook. Sök på Glada lådan så kommer du hitta rätt.Jazzköket, Jazzköket Bistro och Lilla Saluhallen på Prästgatan: Under säsong handlar dessa fantastiska restauranger i Östersund de flesta av grönsakerna på menyn från oss här på Ås Trädgård, så om man vill hoppa över att både handla grönsakerna och laga till dom så kan man gå till något av dessa ställen!ICA Maxi och Kvantum Östersund: Till Icorna skickar vi också grönsaker. Ett mer begränsat sortiment men där kan ni oftast hitta storgrödorna som morötter, potatis, vitkål och under säsong vid vissa tillfällen även broccoli och blomkål.

Copyright © All Rights Reserved